Kleine onderhoudsbeurt bij Garage Ramaker in Hattem

Dan bent u bij Garage Ramaker in Hattem aan het juiste adres.

Voorkom dure reparaties en laat uw auto regelmatig controleren door onze gekwalificeerde monteurs. Als u met uw auto onderweg gaat, dan moet u natuurlijk veilig kunnen rijden. Dus regelmatig onderhoud laten uitvoeren is belangrijk. Met een kleine beurt checken we uw auto op meer dan 45 punten, we verversen o.a. de motorolie, vervangen het oliefilter en vullen de ruitensproeiervloeistof bij. Zo kunt u weer veilig de weg op. De stelregel is dat uw auto een kleine beurt nodig heeft na 1 jaar of na 15.000 kilometer. Heeft uw auto ook een APK keuring nodig, dan kunt u dit wellicht ook combineren.

Uw auto voor een kleine beurt naar Garage Ramaker in Hattem

45 controle punten o.a.

  • Bandenspanning
  • Bandenprofiel
  • Verlichting
  • Conditie ruitenwissers
  • Accu controle
  • Etc.

Garage Ramaker in Hattem gaat een stap verder.

Uw auto wordt gewassen en de voormatten worden gedaan tijdens de kleine onderhoudsbeurt. Dit alles in onze wasstraat welke u zelf ook kunt gebruiken wanneer de auto vies is. We hebben diverse programma’s om uw auto te wassen. Bekijk hier de wasprogramma’s.

Wanneer is de auto toe aan een kleine onderhoudsbeurt?

Volgens het onderhoudsschema is het verstandig om de auto om de 15.000 km een onderhoudsbeurt te geven of 1 x per jaar, het is maar net hoeveel u met de auto rijdt.

Wat kost een kleine onderhoudsbeurt?

Kosten van onderhoudsbeurten verschillen per keer, neem daarom contact met ons op en wij rekenen dit zo voor u uit! 

Wij zijn bereikbaar op 038-4441993

 

Voordat wij aan de werkzaamheden beginnen, ontvangt u altijd eerst een prijsopgave, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Altijd een passend advies, kiest u bijvoorbeeld voor een gebruikt, imitatie of origineel onderdeel? 

 

Wij geven u daar graag advies in.

Onderhoudsboekjes worden ingevuld en afgestempeld.

Wat wordt er bij een kleine onderhoudsbeurt gedaan?

Tijdens een kleine beurt wordt uw auto op meer dan 45 punten gecontroleerd door een van onze specialisten. Om ervoor te zorgen dat uw auto in topconditie blijft kijken onze specialisten grondig naar onder andere de banden, verlichting, remblokken en het uitlaatsysteem. Het verversen van de olie en het oliefilter en het bijvullen van andere vloeistoffen behoort tot de standaard bij een kleine beurt.

Wat is het verschil tussen een kleine en een grote onderhoudsbeurt?

Tijdens een kleine beurt wordt uw auto op minder punten gecontroleerd dan bij een grote beurt. De checklist is dus een stuk minder intensief. Zo worden er vloeistoffen ververst, en worden filters vervangen. Bij een grote beurt zullen er meer punten grondig gecontroleerd worden, dit is dan ook terug te zien in de prijs die doorgaans aanzienlijk hoger ligt. Mocht uw auto toe zijn aan een kleine- of grote beurt, denk er dan eens over na om dit te combineren met een APK keuring.

Kan een kleine beurt ook in combinatie met een APK keuring?

Ja dat kan zeker. Een APK keuring is een uitgebreide controle maar zeker geen onderhoudsbeurt. Daarom adviseren wij om de APK te combineren met een onderhoudsbeurt. U bespaart daarmee kosten en moeite omdat u slechts één keer onze werkplaats bezoekt. Een ander voordeel van de APK in combinatie met de onderhoudsbeurt is dat uw auto op nog meer (vitale) punten wordt gecontroleerd en in een betere conditie wordt afgeleverd. U kunt daarna weer zorgeloos rijden!

Maak zelf eenvoudig online een afspraak voor de kleine onderhoudsbeurt bij garage Ramaker!

Bel ons met uw vraag

Garage Ramaker Hattem 038-4441993

Nieuws van Garage Ramaker

Nieuwe-yaris cross -prijzen
Toyota

prijzen nieuwe Yaris Cross bekend

Toyota maakt alle prijzen nieuwe Yaris Cross bekend Toyota maakt vandaag alle prijzen bekend van de nieuwe Toyota Yaris Cross. De nieuwste generatie multimedia-, veiligheids- en assistentiesystemen, gecombineerd met een tweede, krachtigere hybride aandrijflijn maken van de populaire Toyota Yaris Cross een nog sterker aanbod.

Lees verder »
Nieuwe-chr-plugin-hybrid
Toyota

de Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220

Toyota introduceert de Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 met vanafprijs van 42.495 euro De nieuwe Toyota C-HR combineert opvallende styling, dynamisch rijgedrag en toonaangevende efficiëntie. Voor het eerst is de Toyota C-HR er ook als Plug-in Hybrid, met een ruime elektrische range van 66 kilometer*,

Lees verder »
nieuws-yaris-cross-kleur
Toyota

Nieuwe Toyota Yaris Cross

Nieuwe Toyota Yaris Cross: meer vermogen en technologie met extra stijl Toyota verbreedt het aanbod van de populaire Yaris Cross, voortbouwend op de kwaliteiten die de compacte SUV tijdens zijn eerste verkoopjaar de World Urban Car-titel en vele andere prijzen opleverden. Johan Ramaker Toyota Yaris

Lees verder »
Nieuw-bosch-car-service
Nieuws

Bosch Car Service Ramaker!

Wij zijn officieel een Bosch Car Service vestiging! Alles onder één dak bij Bosch Car Service Ramaker! Wij verzorgen alles voor uw voertuig. Niet alleen bieden wij deskundig advies en vakkundig onderhoud, maar u kunt ook bij ons terecht voor diverse andere diensten voor uw

Lees verder »
prijzen-toyota-c-hr
Toyota

Prijzen Toyota C-HR

Toyota maakt prijzen bekend van volledig nieuwe Toyota C-HR Weer een stap dichterbij. De nieuwe generatie Toyota C-HR maakt rond de jaarwisseling zijn debuut in de Nederlandse showrooms. Toyota maakt alle prijzen bekend van de nieuwe Toyota C-HR. Ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Europa, volledig

Lees verder »
nieuws rav4 gr sport
Toyota

Toyota RAV4 GR SPORT

Toyota RAV4 GR SPORT vanaf nu te bestellen De nieuwe sportieve topuitvoering van de Toyota RAV4 is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. De RAV4 GR SPORT heeft een sportiever afgesteld onderstel en een dynamisch en sportief uiterlijk. Dit najaar staan de eerste exemplaren van de

Lees verder »

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Garage Ramaker Nieuwsbrief.