stel-uw-vraag-aan-ramaker-hattem

Garage Ramaker in Hattem

AL 80 JAAR EEN BEGRIP IN HATTEM EN OMSTREKEN.

De geschiedenis van het familiebedrijf Ramaker vindt zijn oorsprong in 1937. In dit jaar startte Johan ‘Joop’ Ramaker met het verkopen van fietsen en motorfietsen. Na verloop van tijd begon hij met een taxi- en autoverhuurbedrijf.

 

Dit bleek een doorslaand succes, want doordat Joop altijd auto’s om de deur had staan, kwamen er mensen vragen of hij hun auto kon repareren. Inmiddels was ook Teunis Ramaker geboren en hielp, toen hij oud genoeg was, zijn vader in drukke tijden. Op zijn 14e jaar begon Teunis fulltime bij zijn vader te werken.

In 1967 verkreeg de familie Ramaker het dealer schap van het toen nog onbekende merk Toyota, Teunis zal later in 1974 op 30 jarige leeftijd, het bedrijf van zijn vader overnemen. Doordat Teunis, samen met Toyota, bleef groeien werd er in 1985 besloten om over te gaan naar een toen grotere en moderne showroom aan de dorpsweg, waar het bedrijf gevestigd was.
Nieuwe tijden brengen in ons geval ook nieuwe plannen met zich mee. Autobedrijf Ramaker is aan de dorpsweg inmiddels uit zijn jas gegroeid, en gaat na 66 jaar verhuizen. De nieuwe locatie bevindt zich sinds mei 2003 aan de Crunershof 1  (naast het Total tankstation).


De derde generatie binnen het bedrijf wordt vertegenwoordigd door Johan Ramaker, zoon van Teunis Ramaker. Ook hij is op jonge leeftijd in het dealerbedrijf gaan werken, en heeft inmiddels het bedrijf overgenomen in 2006 van zijn vader.


Inmiddels is Romy Ramaker dochter van Johan Ramaker ook in het bedrijf gekomen, zij bevindt zich vooral achter de receptie en af en toe in de verkoop.

 

 

Wij bieden:


Een receptie met twee receptionistes die de zorg dragen voor uw auto en afspraak. Zij zorgen ervoor dat uw auto op de juiste tijd en datum bij ons verzorgd wordt. Ook zullen zij contact met u houden over eventuele extra reparaties en kosten aan uw auto. Daarnaast zullen zij u bellen of sms-en als uw auto weer klaar staat.

Ervaren en maar liefst 4 gediplomeerde monteurs, een kleine werkgroep zorgt dus altijd voor een bekend gezicht. Wij bieden ook een gezellige koffiehoek waar u kunt wachten op de reparatie of keuring en persoonlijk advies wat betreft onderhoud aan uw auto.

 


Wij onderscheiden ons graag door u gratis (ex brandstof) vervangend vervoer bij een onderhoudsbeurt aan te bieden, ook wordt bij elke onderhoudsbeurt uw auto GRATIS gewassen in onze washal, gelegen aan ons pand.
Kortom, u bent bij ons een echte klant en wij staan altijd voor u klaar.

Occasions:

 

U kunt bij ons natuurlijk ook kijken voor een goede en betrouwbare occasion. Deze wordt bij aflevering voorzien van een onderhoudsbeurt en APK keuring. Daarnaast gelden de garantieregels van BOVAG. Onze voorraad is wisselend, dus voor ieder wat wils !!


Check dus regelmatig onze website of u kunt onze automakelaars Johan en Alexander bellen als u naar een specifieke auto op zoek bent, zij helpen u graag verder.


Ontvangt u onze nieuwsbrief al?  U kunt zich onderaan aanmelden en ontvang tips, nieuws en aanbiedingen.

Bel ons met uw vraag!

Garage Ramaker in Hattem
038-4441993

Stel hier uw vraag

Wij helpen u graag verder


Hattem

Hattem is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente ligt aan de noordrand van de Veluwe. Ons adres in Hattem is:


Crunershof 1

8051 SX Hattem

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Ramaker Nieuwsbrief.