Tweede-aandrijflijn-voor-Toyota-Corolla-Cross

Tweede aandrijflijn voor Toyota Corolla Cross

Toyota breidt het aanbod van de populaire Corolla Cross verder uit. Naast de bestaande 2.0 High Power Hybrid wordt de SUV nu ook geleverd als 1.8 Hybrid. Vanaf de tweede helft van 2023 staan de eerste exemplaren van de Corolla Cross met de nieuwe aandrijflijn in Nederlandse Toyota-showrooms. De prijzen beginnen bij 37.295 euro.
Johan-nieuw
Johan Ramaker
  • Toyota Corolla Cross nu ook leverbaar met 1.8 Hybrid
  • Twee varianten van krachtige en efficiënte vijfde generatie hybride aandrijflijn
  • Standaard rijke uitrusting met 10,5 inch multimediadisplay en 12,3 inch instrumentarium
  • Elke Corolla Cross beschikt over nieuwste generatie Toyota Safety Sense
  • Toyota Corolla Cross 1.8 Hybrid vanaf tweede helft 2023 in Nederland
  • Consumentenprijzen Corolla Cross 1.8 Hybrid starten bij 37.295 euro
09 Tweede aandrijflijn voor Toyota Corolla Cross 1500x1000 1
10 Tweede aandrijflijn voor Toyota Corolla Cross 1500x1000 1

De Corolla Cross – de eerste SUV op basis van de Corolla – beschikt sinds de lancering over de toonaangevende vijfde generatie hybride aandrijflijn. Tot op heden was de auto er alleen als 2.0 High Power Hybrid met 145 kW (197 pk). Het aanbod wordt nu verder uitgebreid met de tweede versie van de vijfde generatie hybride aandrijflijn, de 103 kW (140 pk) sterke 1.8 Hybrid.

 

Active
Vanaf de tweede helft wordt de Corolla Cross als 1.8 Hybrid geleverd in Nederland. Klanten hebben de keuze uit drie verschillende uitvoeringen. De ‘Active’ vormt de basisuitvoering, maar is standaard al zeer rijk uitgerust. Zo beschikt de auto onder meer over LED-verlichting, Climate Control, 17 inch lichtmetalen wielen, elektrisch bedienbare ramen, een 12,3 inch groot digitaal instrumentarium en het Toyota Smart Connect multimediasysteem met 10,5 inch groot display met hoge resolutie en Cloud navigatie. Ook Toyota Safety Sense 3, met Automatic High Beam (AHB); automatische schakeling groot- en dimlicht, Emergency Driver Stop System, Intelligent Adaptive Cruise Control (IACC), Lane Departure Alert, Lane Trace Assist en vermoeidheidsherkenning en Pre-Collision System met onder andere detectie voor fietsers (dag) en voetgangers (dag+nacht), Emergency Steering Assist en Intersection Turn Assist, is standaard. De Corolla Cross 1.8 Hybrid Active is leverbaar vanaf 37.295 euro.

Dynamic


Als Corolla Cross Dynamic wordt de uitrusting verder uitgebreid met Smart Entry (bestuurder, passagier en achterklep), Privacy Glass, een chromen sierlijst boven de zijramen, 18 inch lichtmetalen wielen en sequentiële LED-richtingaanwijzers vóór aan toe. Deze uitvoering is te bestellen vanaf 39.195 euro.

 

Style


Een trede hoger staat de ‘Style’, die boven op de uitrusting van de Dynamic nog eens luxe stoffen bekleding met zwarte kunstlederen accenten, een draadloze lader voor telefoons, instelbare stoelverwarming voor de voorstoelen en een elektrisch bedienbare achterklep krijgt. Ook de veiligheidssystemen worden verder uitgebreid met Blind Spot Monitor (BSM), parkeersensoren voor en achter met voetgangersdetectie, Rear Cross Traffic Alert (RCTA) achter inclusief remfunctie en Safe Exit Assist. Deze uitvoering is te bestellen vanaf 41.395 euro. Optioneel is de Corolla Cross 1.8 Hybrid Style uit te rusten met het Premium Pack van 1.095 euro, dat zwart lederen bekleding en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel toevoegt. Ook een panoramadak is optioneel leverbaar op de 1.8 Hybrid Style, wanneer gekozen is voor het Premium Pack.

05 Tweede aandrijflijn voor Toyota Corolla Cross 1500x1000 1
13 Tweede aandrijflijn voor Toyota Corolla Cross 1500x1000 1

Tweede helft 2023


Vanaf de tweede helft van 2023 worden de eerste exemplaren van de Corolla Cross met de 1.8 Hybrid geleverd. De Corolla Cross 1.8 Hybrid is leverbaar vanaf 37.295 euro. Alle prijzen en uitvoeringen zijn te vinden in de nieuwe prijslijst en vanaf dit moment is de auto te bestellen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Garage Ramaker Nieuwsbrief.