bosch-car-service-ramker-hattem

Wij zijn officieel een Bosch Car Service vestiging!

Alles onder één dak bij Bosch Car Service Ramaker! Wij verzorgen alles voor uw voertuig. Niet alleen bieden wij deskundig advies en vakkundig onderhoud, maar u kunt ook bij ons terecht voor diverse andere diensten voor uw auto. Naast pechhulp kunt u bij ons een autoverzekering regelen, autofinanciering afsluiten en betrouwbare tweedehandsauto's aanschaffen.
Johan-nieuw
Johan Ramaker
Wat betreft de fabrieksgarantie: 

Bij Bosch Car Service Ramaker behoudt u de fabrieksgarantie bij onderhoud en reparatie, ongeacht waar u de auto hebt gekocht. U kunt dus ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw nieuwe auto. We werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en gebruiken originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie geldig blijft.

 

Bij Bosch Car Service Ramaker volgen we nauwgezet de fabrieksvoorschriften. Met de juiste apparatuur en software zijn merkonafhankelijke en universele autobedrijven volledig op de hoogte van de gebruikte onderdelen en technieken van uw auto. Elk Bosch Car Service autobedrijf maakt gebruik van een softwarepakket van Bosch dat de reparatievoorschriften van alle automerken bevat. Ook Bosch Car Service Ramaker heeft dus toegang tot de meest actuele informatie van fabrikanten.

 

> Maak hier een afspraak

paal-bosch-car-service-ramker-hattem
ramker-hattem

Wij onderhouden uw auto volgens de originele fabrieksvoorschriften, zodat u de fabrieksgarantie behoudt. U bent dus niet verplicht naar de dealer te gaan om de fabrieksgarantie op uw auto te behouden; u heeft keuzevrijheid voor reparatie en onderhoud. Heeft u een auto met fabrieksgarantie? Ook dan bent u bij ons welkom. ‘Maak een afspraak

 

Wij monteren altijd originele kwaliteitsonderdelen volgens de fabrieksvoorschriften bij Bosch Car Service Ramaker. Dit is essentieel om de fabrieksgarantie te behouden. Door het gebruik van originele onderdelen zorgen wij ervoor dat u de fabrieksgarantie behoudt. Laat uw nieuwe auto dus gerust bij Bosch Car Service Ramaker onderhouden!

 

> Maak hier een afspraak

Nieuwsupdate

Mis geen exclusieve uitnodigingen, acties en nieuwsberichten!
Meld u aan voor de Garage Ramaker Nieuwsbrief.